

Vortex Racing / Masters of the Mountains Race Series

Presented by the UtahSBA

Round 2 May 24th 2014 Saturday 2014 - Practice & Racing

Approximate			
Start Time	<u>Duration</u>	<u>Activity</u>	<u>Location</u>
6:00 AM		Gates Open	
6:30 AM		Contingency Forms available	**
7:00 AM		Fuel Sales Begin	
	2 hours	Registration Open	Welcome Center
	2.5 hours	Tech Open	**
7:30 AM	15 min	Mandatory Riders Mtg (May be moved)	
8:00 AM	30 min	Practice - Pro Sportbike	
8:30 AM	30 min	Practice - Pro Superbike	
9:00 AM	30 min	Practice - 1 Slow	
9:30 AM	30 min	Practice - 1 Fast	
9:30 AM		Tech closes	
10:00 AM	30 min	Practice - 2 Slow	
10:30 AM	30 min	Practice - 2 Fast	
11:00 AM	30 min	Practice - Pro Sportbike	
11:30 AM	30 min	Practice - Pro Superbike	
12:00 PM	20 min	Deseret Dash Race #1	
12:20 PM*	70 min	Lunch / Track Prep / T&S Grids	
1:30 PM	30 min	Practice - 3 Slow	
2:00 PM	30 min	Practice - 3 Fast	
2:30 PM	40 min	Qualifying - Pro Sportbike	
3:10 PM	40 mn	Qualifying - Pro Superbike	
3:40 PM	10 min	[Prep time]	
3:50 PM	20 min	Deseret Dash Race #2	
4:10 PM	20 min	Racing Experience Mock Start/Race	
4:30 PM	30 min	Practice - 4 Slow	
5:00PM	30 min	Practice - 4 Fast	
5:30 PM	40 min	Practice 5 - Open/Endurance Practice	
6:10 PM	10 Min	[Prep time]	
6:20 PM	2 hr.	Endurance Race	
8:30 PM		Track cold	

^{*} Schedule may shift to allow adequate time for the Endurance race

Vortex Racing / Masters of the Mountains Race Series Presented by the UtahSBA Round 2 May 25th 2014 Approximate Sunday 2014 - Qualifying & Racing Start Time Activity Duration Location 6:00 AM Gates Open 6:30 AM Contingency Forms available 7:00 AM Fuel Sales Begin Registration Open 2 hours Welcome Center Tech Open 2.5 hours 7:30 AM Mandatory Riders Meeting 15 min 8:00 AM Practice – 1 Fast 20 min 8:20 AM 20 min Practice – 1 Slow 8:40 AM Practice – 2 Fast 20 min 9:00 AM Practice – 2 Slow 20 min 9:00 AM Registration closes 9:20 AM Vortex Racing KoM O Qualifying 15 min 9:30 AM Tech closes 9:35 AM Warm up - Pro SportBike 20 min 9:55 AM Warm up - Pro SuperBike 20 min ~~~ Opening Ceremonies ~~~ 5 min Race 1 Open Superbike, Middleweight Superbike 20 min 10:20 Race 2 Novice GTU, Producstion 250, 250GP 20 min 10:40 Race 3 Formula 5, SuperTwins, Womens GTO 11:00 20 min Race 4 Heavyweight Superbike, Twins GTU, Sportsman 20 min 11:20 Race 5 Novice GTO, Moto 3 20 min 11:40 12:00 PM Lunch / Track Prep / T&S Grids 1 hour 12:00 1:00 Race 6 King of the Mountain GTU (10 Laps) 25 min Race 7 Combined GTO, Formula 40 1:25 20 min Race 8 King of the Mountain GTO (14 Laps) 30 min 1:45 2:15 Prep time 1 15 min Race 9 Pro SportBike - 20 laps 60 min 2:30 Race 10 Pro SuperBike - 20 laps 60 min 3:30 Prep time 10 min 4:30 Combined GTU, Twins GTO Race 11 20 min 4:40 Open Superstock, Middleweight Superstock Race 12 20 min 5:00 5:20 All races 7 laps unless stated otherwise 5:20 PM Track cold

^{**} East Track and Perimeter Track - Tech Inspection and Contingency forms in GP Garage 16 & West Track - Tech Inspection and Contingency forms in West Garage 11